Heerenlaan, Heenvliet

Verhuurd

Uitgebreide beschrijving van de woning

Beschrijving

Een ruime 5 kamer hoek eengezinswoning, aan de HEERENLAAN 44 te Heenvliet met voldoende parkeerplaatsen. De woning is gelegen in een rustige woonwijk. Openbaar vervoer (bus) is op loopafstand. Scholen, supermarkten liggen in de nabije omgeving. De woning is goed bereikbaar. Er zijn diverse uitvalswegen naar de snelweg, nl A 15 EUROPOORT (10 min) - ROTTERDAM (15 min) ri Den Haag en Dordrecht is snel bereikbaar op ca 20 minuten afstand.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, toilet, bergruimte, trap naar boven
Begane grond: woonkamer/openkeuken een eetgedeelte aan de linkerkant (achter), Rechts een ruime woonkamer. De woning heeft een schuur en een enorme tuin.

1e etage: 3 ruime slaapkamers, overloop, badkamer/toilet met een ligbad.

2e verdieping: De trap komt uit op overloop, aan de linkerkant een kantoorruimte en aan de rechterkant wasmachine en droger. En een ruime kamer slaapkamer van 15m

Bijzonderheden:

-Electrische zonnen scherm achter, alle slaapkamers hebben elektrische rolluiken;
-Woning is volledig gemeubileerd;
-Keuken is met alle inbouwapparatuur;
-Veel lichtinval;
-Hoekwoning;
-CV;
-IDEAAL VOOR UW PERSONEEL
-Ook geschikt voor uw personeel (bedrijfshuisvestiging)

Voor meer een bezichtiging bel naar DANKA consultancy 065 8 81 58 73 of mail naar contact@dankaconsultancy. nl

Voordelen van wonen in Heenvliet

Heenvliet is een rustige en charmante plek om te wonen, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen leefomgeving zonder in te leveren op gemak en bereikbaarheid. De locatie aan de Heerenlaan biedt gemakkelijke toegang tot diverse lokale voorzieningen zoals winkels, scholen en recreatiegebieden, wat het dagelijkse leven comfortabeler maakt. Voor gezinnen is Heenvliet bijzonder aantrekkelijk dankzij de nabijheid van scholen en speelplaatsen, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over lange reistijden voor hun kinderen.

Een van de grootste voordelen van wonen in Heenvliet is de uitstekende bereikbaarheid. Het dorp ligt op korte afstand van grotere steden zoals Rotterdam, wat ideaal is voor werkende professionals die dagelijks moeten pendelen. De goede verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijgelegen snelwegen maken het eenvoudig om snel en efficiënt naar verschillende bestemmingen te reizen. Hierdoor kunnen inwoners profiteren van de rust en ruimte van het platteland, terwijl ze tegelijkertijd toegang hebben tot de voorzieningen en werkgelegenheid van een grote stad.

Daarnaast biedt Heenvliet een scala aan recreatieve mogelijkheden. De omgeving is rijk aan natuur- en wandelgebieden, wat uitnodigt tot ontspanning en buitenactiviteiten. Of het nu gaat om een rustige wandeling door het landschap, een fietstocht of een picknick in het park, er is altijd iets te doen voor liefhebbers van het buitenleven. Deze combinatie van natuurlijke schoonheid en praktische voorzieningen maakt Heenvliet een aantrekkelijke woonplaats voor zowel individuen als gezinnen.

Tot slot draagt de gemeenschapszin van Heenvliet bij aan het woonplezier. De lokale gemeenschap is hecht en betrokken, wat zorgt voor een veilige en gastvrije sfeer. Dit maakt het eenvoudig voor nieuwe bewoners om zich snel thuis te voelen en deel te nemen aan het lokale leven. Al met al biedt het huren van een woning in Heenvliet de perfecte balans tussen rust, gemak en bereikbaarheid.

Heerenlaan 44

Heerenlaan 44